Негода в Україні: Міносвіти направило терміновий лист у регіони
20:01 27.01.2021
258

Через суттєве погіршення погодних умов у Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Полтавській, Сумській, Черкаській та Чернігівській областях освітній процес проходити дистанційно. Подібну рекомендацію Міносвіти надіслало керівникам освітніх закладів після позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

У документі наголошується на необхідності бути готовими організувати начальний процес «на дому» та перевести функціональну підсистему навчання дітей дошкільного віку, учнів та студентів у режим підвищеної готовності.

Окрім того, всім обласним департаментам (управлінням) освіти і науки, закладам вищої освіти, підприємствам, установам та організаціям, що належать до сфери управління МОН, рекомендовано вжити додаткових заходів щоб не допустити переохолодження учнів чи студентів у період ускладнення погодних умов.

Нагадаємо за прогнозом Укргідрометцентру 27 та 28 лютого у деяких областях України очікується суттєве погіршення погодних умов та сильні снігопади.

 

Автор: І like News (28991
Читайте також