У Харкові п’яний водій збив пішохода й ховався у дворах
11:30 01.02.2021
257

П’яний харків’янин на смерть збив пішохода та намагався втекти з місця злочину. Проте зловмиснику не вдалось сховатись від правоохоронців – чоловіка знайшли у дворі поруч з місцем пригоди.

Поліцейські встановили, що автомобіль «Ford Edge» під керуванням 33-річного водія, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, скоїв наїзд на 57-річного пішохода.  Від отриманих ушкоджень чоловік загинув. Одразу після аварії водій покинув місце події. Автомобіль зловмисника знайшли працівники поліції неподалік у дворах. На транспортному засобі були виявлені характерні для ДТП сліди та механічні пошкодження. Водiй затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - повідомили у пресслужбі відомства.

Зазначимо, подібне правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого. Також слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

 

Читайте також