В Одеському порту тривають роботи з реконструкції другої черги транспортної естакади
17:13 21.08.2017
252

На державному підприємстві ОФ ДП «АМПУ» тривають роботи з реконструкції другої черги транспортної естакади.

Фахівці зазначають, що наразі виконуються роботи з нанесення захисного шару гідроізоляційного матеріалу системи, а також підготовка до нанесення вирівнюючого шару та монтажу карнизно-тротуарних блоків. За сприятливих погодних умов завершити роботи з нанесення вирівнюючого шару планується за вісім днів.

Наразі на будівельний майданчик було завезено наступні конструкції та матеріали: карнизно-тротуарні блок БТ-1; ремонтні суміші, які використовуются для вирівнювання дорожнього покриття; гідроізоляційні матеріали.

За словами начальника Одеської філії ДП «АМПУ» Ігоря Ткачука реконструкція естакади має велике значення не лише для підприємства. Він наголосив на важливості виконання всіх робіт якісно та у чітко встановлені терміни.

- Транспортна естакада має стратегічне значення не лише для ОФ ДП «АМПУ» та стивідорних компаній, а й для транспортної інфраструктури міста-мільйонника в цілому, - сказав Ігор Ткачук. – Саме тому ми повинні створити надійну систему фінансування поточного обслуговування, ремонту та поетапної реконструкції даного об’єкту.

Нагадаємо, раніше на території ДП «ОМТП» було завершено демонтаж «блакитного будиночку». Відновлення реконструкція та інших робіт стало можливим після підписанням Кабміном фінансового плану державного підприємства.

Читайте також