Радник голови СБУ прокоментував чутки про візит Н.Савченко до О.Захарченка у "ДНР" 9
14:51 08.10.2016
256

Про це він повідомив в ексклюзивному коментарі УНН.

Нещодавно в соціальних мережах з'явилася інформація про те, що народний депутат Надія Савченко намагалася проїхати на окуповану територію України, у "ДНР", для зустрічі з ватажком бойовиків Олександром Захарченко. При цьому у соцмережах було вказано, що Надію Савченко зупинили українські військові і не дали проїхати в "ДНР".

За словами ж радника голови Служби безпеки України Юрія Тандіта, Надія Савченко не їздила і не навіть не думала і не намагалася потрапити на окуповану територію.

"Я сьогодні з нею розмовляв. Вона перебуває за кордоном. У робочому відрядженні, представляє інтереси України, спілкується з іноземними політиками і доносить ситуацію, яка відбувається на сході України. Де конкретно, я сказати не можу. Але вона точно не в Україні. Незабаром вона повернеться і сама пронесе нам всім благу звістку", - сказав Ю.Тандіт.

Що ж стосується спілкування з ватажками бойовиків, тут Юрій Тандіт заявив, що Надія - незвичайний політик і, якщо буде потрібно, готова до спілкування в будь-якій формі для залагодження конфлікту на Донбасі з різних питань.

"Вона посилено займається обміном полонених, оскільки сама була в полоні і знає, що це таке. Так, вона готова до будь-яких переговорів. Але оскільки вона - незвичайний політик і людина, як ми з вами, наша рекомендація була їй бути більш обережною в переговорах з бойовиками. Але остаточне рішення вже приймає вона сама", - додав радник голови СБУ.

Джерело: УНН
Читайте також