Правоохоронці, затримали злочинця, який привласнив понад півмільйона гривень
20:11 20.02.2021
260

Слідчі Вінницького районного управління поліції оголосили про підозру чоловіку, якого підозрюють у привласненні півмільйона гривень. Про це повідомили у прес-службі поліції Вінницької області.

Слідчі Вінницького районного управління поліції спільно з працівниками відділу протидії кіберзлочинам  у Вінницькій області ДКП Національної поліції викрили вінничанина,

Зазначається, що правоохоронці викрили чоловіка, який маючи маючи доступ до автоматизованої системи банківського обслуговування впродовж двох років вносив  несанкціоновані зміни та привласнив понад півмільйона гривень із депозитних рахунків клієнтів.

Зловмисник підробляв заяви клієнтів банку про видачу готівки після закінчення строку їх депозитів та отримував в касі гроші.

Слідчі оголосили правопорушнику про підозру  у вчиненні 37 злочинних епізодів, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка), ч. 3 ст. 190 (шахрайство), ч. 3 ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в комп’ютерах, автоматизованих системах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) та  ч. 4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. За  вчинення таких злочинів підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

 

 

Автор: І like News (28991
Читайте також