Подробиці трагедії в центрі Києва: чоловік убив двох жінок, підпалив квартиру і вистрибнув з балкона
17:06 11.08.2017
253

За словами свідків, чоловік сказав комусь по мобільному, що стоїть на балконі і збирається накласти на себе руки, - пише Сегодня.

Стали відомі нові подробиці трагедії в центрі Києва, де загинули троє людей.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Києва, за попередньою інформацією, киянин вбив господарку квартири і її доньку, підпалив квартиру і вистрибнув з балкона сьомого поверху. За словами свідків, відомо, що чоловік голосно спілкувався по мобільному телефону, при цьому в розмові зазначив, що стоїть на балконі і збирається покінчити з життям.

Як тільки правоохоронці отримали виклик, на місце виїхали слідчо-оперативні групи. На момент приїзду там вже працювали рятувальники.

screenshot_2_56

При огляді приміщення поліцейські виявили тіла двох жінок з травмами голови.

Розпочато два кримінальні виробництва: за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України і за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) із додатковою правовою кваліфікацією – самогубство. Встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, 11 серпня о 12:19 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир на сьомому поверсі житлового будинку в Бехтерєвському провулку, 10. Під час гасіння пожежі з вікна квартири вистрибнув чоловік, який загинув на місці.

Читайте також