Негода на Полтавщині: в’їзд до області закрито
20:31 26.12.2018
255

В'їзд усіх видів транспорту до Полтовської області закрито через засніженість. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву Державного агентства автомобільних доріг України.

"У зв'язку із ситуацією на дорогах Полтавської області з 14:00 26 грудня в'їзд до Полтавської області закритий для всіх видів транспорту", - заявили в Укравтодорі.

Також повідомляється, що найскладніша ситуація, попри залучення великої кількості спеціальної техніки, зберігається на дорозі М-03 Київ-Харків, а також на дорозі Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маруіполь.

"Цілодобово працює від 48 до 53 одиниць техніки, на жаль 30% з якої не може здійснювати роботи через заблокованість фурами", - зазначає Укравтодор.

Зазначається, що у Кіровоградській області зберігається обмеження руху для всіх видів транспорту на дорозі М-04 на ділянці Знам'янка – Олександрія та М-13 Кіровоград – Платонове.

У Черкаській області зберігається обмеження руху для великовагового та громадського транспорту на дорогах Н-01 Київ – Знам'янка, Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь.

У Дніпропетровській області проїзд дорогами державного значення забезпечено - знято всі обмеження для руху автомобільними дорогами державного значення: М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине, Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя(через Кременчук)- Маріуполь, Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя.

Читайте також