На Харківщині під час пожежі загинуло немовля і його 17-річна мати
15:31 08.01.2019
252

У місті Куп'янськ (Харківська область) в результаті пожежі в одній з квартир одноповерхового житлового будинку загинуло немовля і його матір. Про це повідомляє прес-служба ГСЧС Харківської області. Джерело повідомляє, що трагічний випадок стався в місті Куп'янськ по вулиці Студентська, 45. В одній з квартир житлового будинку сталася пожежа.

«На момент прибуття рятувальників вогонь охопив дві кімнати, а також дерев'яні конструкції перекриття та покрівлі на загальній площі близько 100 кв. м. Під час гасіння пожежі в оселі були виявлені тіла двох загиблих: дівчата 2001 року народження і її 4-місячного сина», - йдеться в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що інші квартири житлового будинку не постраждали. Попередньо встановлено, що причина виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі на твердому паливі. За фактом загибелі двох людей правоохоронні органи проводять слідчі дії. Раніше «Журналіст» повідомляв про те, що в Івано-Франківській області сталася смертельна ДТП.

Читайте також