Доба в зоні АТО: Авдіївку обстрілюють із артилерії
09:35 06.08.2016
255

Сепаратисти за минулу добу 50 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО.

 
На Маріупольському напрямку противник протягом доби з мінометів різних систем і гранатометів вів вогонь по опорних пунктах сил АТО на ділянці Мар'їнка - Красногорівка. У Богданівці і Чермалику ворог застосував міномети калібру 82 мм, а в Гнутовому і Широкиному - великокаліберні кулемети.
 
Позиції українських військових у Старогнатівці і Широкиному обстрілювали з БМП.
 
На Донецькому напрямку незаконні збройні формування з артилерії калібру 122 мм били по українських військах в Авдіївці. Вогонь із гранатометів і кулеметів великого калібру ворог вів по позиціях у районі Авдіївки, Невельського, Ленінського, Пісків і Луганського.
 
Мінометний і гранатометний вогонь, в основному неприцільний, ворог тричі відкривав на Луганському напрямку поблизу населених пунктів Кримське і Новозванівка.
 
У свою чергу, в ДНР повідомляють про артилерійські обстріли в районі Донецька і по лінії Василівка-Крута Балка-Ясинуватський пост. "Застосовується стрілецька, в/к кулемет, ЗУ, міномет, танк", - йдеться у зведенні сепаратистів.
 
Також повідомляється про обстріли в районі Горлівки і періодичні атаки на Світлодарській дузі.
 
У той же час, в ЛНР повідомляють про три обстріли в районах Калинове і Логвинове.
 
Раніше представники ДНР заявили про можливий початок повномасштабних військових дій на Донбасі, "якщо Київ продовжить обстріл".
 
Читайте також