Бойовики 21 раз обстріляли сили АТО у четвер
17:45 25.08.2016
253

Згідно з інформацією, на Донецькому напрямку епіцентром напруги залишається район Авдіївки, де незаконні збройні формування, окрім обстрілів з мінометів, різних систем гранатометів та кулеметів великого калібру, випустили понад сім десятків гаубічних снарядів калібру 122 мм.

"По населеному пункту Архангельське, що досить віддалений від лінії розмежування вглиб наших позицій, ворог з опівночі до світанку використав більш ніж вісім десятків снарядів 152 мм калібру. Поблизу Луганського зафіксовано активність ворожих бойових машин піхоти", - сказано у повідомленні.

На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів бойовики били по опорних пунктах сил АТО в Павлополі та Новомихайлівці, 82 мм калібр вони застосували у Гнутовому.

"Традиційно неспокійно день пройшов у Мар’їнці та Широкиному, де ворог вів провокаційні обстріли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - зазначили у прес-центрі АТО.

На Луганщині бойовики проявляли активність ще до світанку: у Новоолександрівці відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а у Станиці Луганській задіяли БМП. Упродовж дня, згідно з інформацією, там зберігалася тиша.

Українська правда

Читайте також