У Вінниці відбулась Спартакіада серед військовослужбовців
17:01 07.02.2022
284

Днями у Вінницькій міській територіальній громаді пройшла Спартакіада Вінницького гарнізону серед військовослужбовців, працівників Збройних сил України та членів їх сімей з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь понад 40 людей з семи військових частин міста.

Учасники Спартакіади продемонстрували свої спортивні навички та здібності з гирьового спорту.

«Спартакіада проводиться у Вінниці щороку. Її мета - популяризувати здоровий спосіб життя, залучити військовослужбовців та членів їх сімей до систематичних занять фізичною культурою та спортом», - каже заступник голови комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Роман Семчук.

За результатами змагань перше місце у ваговій категорії до 68 кг посіли Роман Романюк (військова частина А3666) та Валентина Бабіна (військова частина А2656). Першість у вазі до 78 кг отримав Олександр Недоля (військова частина А0215). Олег Бабін (військова частина А0215) та Олексій Кундис (військова частина А0215) посіли перше місце у ваговій категорії до 95 кг.

У загальному заліку перемогу здобула військова частина А2656, друге місце посіла військова частина А3666, третє - військова частина А1660.

Переможців нагородили грамотами та медалями комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також