У Вінниці відбулась акція «Поверни дітей до спорту»
15:29 16.05.2022
271

Днями у Центральному міському парку ім. М. Леонтовича пройшла акція-виставка міських спортивних шкіл «Поверни дітей до спорту». Мета заходу – заохотити вінничан до занять спортом та відновити запис дітей до спортивних шкіл міста.

Крім того, під час акції вихованці Вінницьких міських спортивних шкіл влаштували показові виступи з різних видів спорту. Зокрема, з боксу, волейболу, важкої атлетики, баскетболу, тхеквондо, шахів та шашок.
 

«Діти зазвичай люблять займатися спортом, і завдання батьків – використовувати цей інтерес із користю. Батьки завжди прагнуть прищепити дитині правильні цінності, виховати в ній командний дух. Спорт – один із найкращих помічників у цьому. Тож на акції-виставці батьки мали можливість записати своїх дітей до наших спортивних шкіл, обрати різноманітні види спорту: від гімнастики до боксу. На заході були представники спортивних закладів, які надавали консультації. Нагадаю, що до занять спортом ми запрошуємо дітей, юнаків та дівчат віком від 6 до 23 років. Крім того, відвідувати спортивні школи у Вінниці можуть і діти-переселенці. Спортивні тренування для вихованців наших шкіл безкоштовні», - каже голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також