У Вінниці перекриють пожвавлене прехрестя - як курсуватиме транспорт
09:58 23.06.2023
379

Вінничан попереджають про перекриття руху на одному із пожвавлених перехресть міста. На кілька діб буде змінено рух громадського транспорту.

Про це повідомляє пресслужб Віницької міської ради.

«Тимчасово буде перекрито руху на ділянці дороги на вул. Академіка Янгеля. Воно триватиме відсьогодні з 20:00 до 8:00 год. 27 червня, тож просимо звернути увагу на зміни у русі громадського транспорту», -  йдеться в інформації.

На час перекриття припинить курсувати тролейбус за маршрутом №15 «Вишенька – Муніципальний ринок».

Рух тролейбусів за маршрутами № 16 «Вишенька – Муніципальний ринок – ВПЗ» та №20 «Вишенька – Хутір Шевченка» в прямому напрямку змін не зазнає, проте у зворотному напрямку вони курсуватимуть в об’їзд по вул. Сергія Зулінського та Київській.

Муніципальні автобуси за маршрутом №2 «вул. Сергія Зулінського – Площа Шкільна» в прямому напрямку буде організовано в об’їзд по вул. Сергія Зулінського, Київській, просп. Коцюбинського, а у зворотному напрямку – без змін.

Рух муніципального автобуса №20 «Меморіал Визволення - Хутір Шевченка» організують в одному напрямку, за маршрутом: Водоканал – вул. Київська – просп. Коцюбинського – Залізничний вокзал – просп. Коцюбинського – вул. Замостянська – вул. Стрілецька – вул. Батозька – Хутір Шевченка – вул. Батозька – вул. Сергія Зулінського – вул. Київська – Водоканал.

Окрім того, зміни також впровадять в рух маршрутних таксі №2Б «Пл. Шкільна – смт. Десна» та №9А «Залізничний вокзал – Хутір Шевченка». У зворотному напрямку вони їхатимуть в об’їзд по вул. Сергія Зулінського, Київській, просп. Коцюбинського

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також