У Вінниці на базі Донецького університету пройшов перший Міжнародний форум соціального підприємництва
16:03 04.09.2021
315

Це перший форум такого формату, що проводився у Вінницькій міській територіальній громаді. Мета Форуму – активізація розвитку галузі соціального підприємництва та обмін досвідом найкращими практиками муніципальної підтримки малого та середнього підприємництва. Під час заходу учасники Форуму налагодили партнерські взаємини та спробували відшукати інноваційні бізнес-ідеї для вирішення соціальних викликів.

На початку форуму представників кращих соціальних підприємств Вінниці нагородили грамотами та преміями після чого відбулись виступи українських та міжнародних експертів щодо розвитку соціального підприємництва, speed-dating (швидкі бізнес-зустрічі) між авторами ідей соціального бізнесу/соціальних проєктів та потенційними амбасадорами цих проєктів.

В рамках заходу пройшла презентація кейсу з впровадження курсу з соціального підприємництва в закладах освіти та презентація школи соціального підприємництва «VinSES».

На завершення відбувся фінал конкурсу проєктів з соціального підприємництва.

Паралельно проходив ярмарок-презентація продукції вінницьких соціальних підприємств, де можна було не тільки познайомитися з керівниками таких підприємств, а ще й придбати або замовити їх продукцію.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також