Троє людей загинули, двоє госпіталізовані внаслідок двох ДТП на Вінниччині
16:30 08.08.2022
362

Дорожньо-транспортні пригоди стались у Жмеринському та Хмільницькому районах, внаслідок яких троє людей загинули, двоє госпіталізовані.

Про це повідомляє національна поліція.

6 серпня близько 22.40 години на автодорозі сполученням Жмеринка-Бар, неподалік села Сьомаки, 47-річний водій автомобіля Peugeot, іноземець, зіткнувся з легковиком  Renault, припаркованим частково на узбіччі та проїжджій частині дороги та наїхав на пішохода, який стояв поруч з легковиком.

У результаті аварії травми, несумісні з життям отримали 18-річний мешканець Чернівецької області, пасажир Peugeot та 34-річний пішохід, жмеринчанин.

Водій автомобіля Peugeot з численними  травмами доставлений до лікарні. 46-річний водій автомобіля Renault, житель м. Жмеринка не постраждав.

Дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «ВАЗ» сталась 7 серпня біля 6.30 години на автодорозі Вівсяники -Сопин  Хмільницького району.

Слідством попередньо встановлено, що 41-річний водій легковика, місцевий житель, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та зіткнувся з деревом. Внаслідок автопригоди водій автівки  загинув на місці події. Його 32-річна пасажирка, місцева жителька з травмами госпіталізована до лікарні.  

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також