Трагедія в Вінницькій області: чоловік вбив немовля через плач
20:56 30.05.2023
2645

У Вінниччині чоловік виявив агресію під час плачу півторамісячного сина своєї співмешканки. Він відірвав дитину з рук матері та силоміць кинув її, в результаті чого хлопчик отримав серйозні травми від удару об дерев'яну дошку дивана. Незважаючи на це, мати не звернулася за медичною допомогою, і через п'ять днів після отриманих травм немовля померло.

Інформацію про цей випадок надала Вінницька обласна прокуратура.

Під час судового процесу адвокат чоловіка просив закрити справу проти нього через недостатність доказів, а щодо жінки - зменшити її покарання. Однак Вінницький апеляційний суд підтримав позицію прокурора і підтвердив вирок суду першої інстанції. Чоловік був засуджений до позбавлення волі на строк 9 років і 6 місяців, а жінка - до 5 років позбавлення волі.

Раніше в Обухівському районі Київської області сталася подібна трагедія, коли батько жорстоко побив свого трьорічного сина. Дитина загинула від отриманих травм, а чоловіка засудили до 15 років позбавлення волі. Цей випадок трапився у грудні 2019 року в одному з сіл Обухівського району. Батько, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, не зміг справитися з примхами дитини і здійснив жорстоке насильство, кинувши її на вулицю, де малюк помер. Перехожі помітили тяжкопоранену дитину і викликали швидку допомогу, але лікарям не вдалося її врятувати.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також