У Чехії просять відключити посольство росії від електрики
09:31 30.11.2022
422

Чеська громадська ініціатива "Подарунок для Путіна" опублікувала петицію з пропозицією відключити електроенергію будівлям, які належать посольству Російської Федерації.

Про це повідомляє Novinky.

У ній зазначається, що російська армія вже кілька тижнів обстрілює ракетами українські міста і села. Внаслідок обстрілів без світла залишаються не тільки житлові будинки, школи, дитячі садки, магазини та заводи, а й лікарні.

"Росія, мабуть, вирішила розбити Україну мороком і холодом. З точки зору вищого морального принципу просимо відповідних державних і приватних енергорозподільників дати російським дипломатам у Празі спробувати їх же ліки. Просимо відключити все майно РФ від газу, води та електрики", — йдеться у петиції.

Проєкт "Dárek pro Putina" у Twitter також запропонував дати російському посольству в Празі "спробувати їх власний супчик".

"Ми хочемо, щоб постачальники електроенергії та води відключили всі будівлі в Празі, які належать російській федерації. Нехай вони теж замерзнуть після настання темряви, як, наприклад, кияни", — зазначають автори ідеї.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також