Трампа заарештували, але випустили під заставу $200 000 у справі про втручання в вибори
10:34 25.08.2023
256

Екс-президент США Дональд Трамп був підданий формальному арешту у в'язниці округу Фултон, Джорджія, у справі, пов'язаній з його можливим втручанням у виборчий процес. Після тимчасового заарештування його випустили під заставу у розмірі $200 тисяч. Цю інформацію оприлюднило CNN.

За звітом телеканалу, Трамп пройшов стандартну процедуру прийому у в'язницю округу Фултон. Там його тимчасово утримали під арештом. Його особу оглянули, зробили фотографії та взяли відбитки пальців.

Згідно з отриманими даними, Дональд Трамп має зріст 6 футів 3 дюйми (близько 190 см) і важить 215 фунтів (приблизно 98 кг), має блакитні очі та світло-руде або світле волосся.

Час, проведений Трампом у в'язниці, становив близько 20 хвилин. Після цього його автомобільний кортеж направився до міжнародного аеропорту Гартсфілд-Джексон у місті Атланта.

Зазначається, що процедура арешту пройшла досить швидко, оскільки заздалегідь була досягнута домовленість між Трампом та його адвокатами зі слідством. В рамках цієї угоди було встановлено особисте зобов'язання, а також погоджено забезпечення застави у розмірі $200 тисяч.

Умови звільнення також обмежують можливість Трампа використовувати соціальні мережі для атак на інших обвинувачених та свідків.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також