Вінничанка стала лауреаткою Жіночої Нобелівської премії
18:33 21.07.2023
439

Вінничанка, засновниця благодійного фонду, політикиня та громадська діячка та Голова Вищої ради КУЖ – Людмила Станіславенко стала лауреаткою Жіночої Нобелівської премії. Почесну відзнаку пані Людмилі передали під час заключного вечора Глобального Міжнародного Форуму EuroWoman 2023 в Шотландії.

Головну нагороду року вінничанці вручили за значний внесок у вирішення гуманітарної кризи в Україні, пов'язаної з агресією російської федерації проти незалежної держави України та видатний приклад боротьби за право на життя, свободу та безпеку людей.

Отримати дану відзначку – це велика честь та відповідальність, - розповіла Людмила Станіславенко. – Нагорода демонструє, що заходи та акції, які я організовують має велике значення для суспільства. Я й надалі продовжу підтримувати тих хто цього потребує і не зупинятимусь на досягнутому.

Пані Людмила розповідає, що також відзнаку передали засновниці та генеральній директорці Susan Davis International, почесній голові правління Vital Voices Global Partnership, видатній особистості світового рівня Сьюзан Ен Девіс.

Цього вечора Людмила Станіславенко не лише отримала нагороду, а й передала відзнаки Boss Woman найвідомішим жінкам з усього світу, які впливають на процеси у світовій економіці та розвиток підприємництва в своїх країнах Венді Даймонд, Олена Лі, Марина Носенко, Ірина Брик, Оксана Тихоненко, Олена Ісаєва, Лариса Мілер, Надія Періна, Софі Мусумеці, Аліна Кабакова, Жанна Утарбаєва, Анастасія Ігнатієва, Мирослава Новосільська, Айнура Сагинбаєва.

Кожна з нас вкотре показала світу страшну правду про терористичну росію, що так багато років нищить наші міста. Ця війна ведеться без правил та з особливою жорстокістю не тільки проти України, а й проти усього цивілізованого світу і наша місія донести це та показати реальність у якій сьогодні живе український народ, - говорить Людмила Станіславенко.  

Автор: Павло Петрушко
Читайте також