Байден та Путін обговорять Україну під час зустрічі, - глава МЗС РФ
17:33 22.11.2021
400

Президент США Джо Байден та глава РФ Володимир Путін обговорять Україну під час нового контакту. Про це повідомив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров під час пресконференції.

"Під час чергового контакту між нашими президентами (Байденом та Путіним, - ред.), його час та інші параметри зараз обговорюються, безперечно, українська тема так чи інакше виникне", - висловився Лавров.

Також він розповів, що Москва не вважає за потрібне створювати нові формати щодо України.

"Є "нормандський формат" і є найголовнішим механізмом, який реалізує домовленості, укладені в мінському комплексі заходів та в наступних рішеннях", - сказав російський дипломат.

Зазначається, що терміни та формат проведення нових переговорів політиків наразі узгоджуються.

Нагадаємо, що видання Politico оприлюднило супутникові знімки переміщення російських військ, зроблені американською компанією космічних технологій Maxar Technologies зі штаб-квартирою в Колорадо. Зображення нібито підтвердило інформацію про те, що Росія знову концентрує війська та військову техніку на кордоні з Україною. А речник Міністерства оборони США Джон Кірбі заявляв, що Пентагон уважно стежить за військовою активністю Росії на кордоні з Україною.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також