Журналістці ВВС довелося взяти з собою на роботу доньку. Дівчинці було дуже нудно, і вона зробила все, щоб перешкодити мамі записати репортаж
18:02 19.05.2021
262

Залізним нервам журналістки можна тільки позаздрити.

Іноземній кореспондентці ВВС Ганні Холіган довелося взяти з собою на роботу чотирирічну доньку Зену. Дівчинці було дуже нудно сидіти в колясці-велосипеді, і вона постійно привертала увагу матері, поки та намагалася записати репортаж про «Євробачення».

Холіган довго намагалася незворушно вимовляти свій монолог, проте в кінці ролика просто розсміялася і повернулася до доньки. «Чотири з половиною роки жонглювання роботою і дитиною. До цих пір намагаюся впоратися з цим. Хтось ще стикався з подібним? » - написала в твіттері Холіган.

Хоч і невдалі дублі з Зеною не ввійшли в репортаж, Холіган вирішила опублікувати нарізку після того, як безліч молодих жінок захопилися тим, як їй вдається виховувати дітей, не жертвуючи кар'єрою.

За словами Холіган, раніше їй було набагато важче брати доньку з собою на роботу, але після початку пандемії ставлення до таких співробітників змінилося. «Я більше не хвилююся, щоразу намагаючись заховати її. Тепер я не відчуваю, що мені потрібно вибачатися за те, що вона поруч », - додала Холіган.

Читайте також