Через масові звільнення в Twitter без підтримки залишилися критичні системи соцмережі
21:00 18.11.2022
252

Скандали довкола соціальної мережі Twitter набирають нових обертів. Цього разу через ультиматум Ілона Маска, деякі підрозділи Twitter залишилися без єдиного працівника.

Про це пише видання The Washington Post.

Кадрова криза виникла у відповідь на ультиматум, висунутий Ілоном Маском, з вимогою, щоб співробітники підписали зобов'язання працювати старанніше, або погодилися на тримісячну вихідну допомогу.

"Кожна помилка в коді та операціях тепер смертельна. Я знаю шість критичних структур, у яких більше немає інженерів. Більше немає навіть скелетного екіпажу, який обслуговує систему. Він продовжуватиме рухатися за інерцією, поки не натрапить на що-небудь, а потім зупиниться", - сказав колишній співробітник.

Через те, що кількість тих, хто відмовляється підписати контракт, була більшою, ніж очікувалося, Маск вирішив пом'якшити свою заборону на роботу з дому. Але, за словами співрозмовників видання, було надто пізно.

Зазначається, що тепер у Twitter  залишилося близько 2000-2500 проти приблизно 3500 працівників, які залишилися після масових скорочень, запущених Ілоном Маском.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також