Супермаркети «Сільпо» працюватимуть у разі блекауту
11:00 13.12.2022
254

Супермаркети «Сільпо» працюватимуть автономно у разі блекауту: тут можна буде купити або підігріти їжу, зарядити гаджети та попрацювати. 

«У 95% супермаркетів, а також на всіх складах і власних виробництвах будуть встановлені генератори та супутниковий інтернет. На 12 грудня вже маємо 85 «світлих» супермаркетів у 30 населених пунктах. Ці магазини можуть працювати навіть при відключеннях світла, аби гості купували їжу та необхідні товари.», – повідомили у мережі.

До кінця грудня кількість «Сільпо» з автономним живленням зросте до 179 магазинів у 60 містах або 60% від всієї мережі. А на початку наступного року планують забезпечити автономним живленням 285 з 300 магазинів, тобто 95% всієї мережі.

«Ми запрошуємо гостей до усіх магазинів, де є світло та генератори – підживитися та попрацювати. Всередині «Сільпо» вже кодять айтівці, школярі здають тести, а малеча заряджає іграшки. В торгових залах облаштовуємо робочі місця залежно від загальної площі: від трьох до 30. Також у деяких магазинах можна розігріти власну їжу. Запитуйте про таку опцію у адміністраторів, тому що це залежить від потужності генератора», додали у Fozzy Group.

Тож закупили старлінки для всіх магазинів з генераторами. Їх поставлять наприкінці грудня. 

Автор: Богдана Валігура
Читайте також