Signal запроваджує анонімне спілкування: унікальні імена замість номерів телефону
20:30 21.02.2024
308

Signal інтродукує можливість анонімного спілкування без розкриття номера телефону, повідомляє офіційний блог месенджера. Тепер, для взаємодії з іншими учасниками, користувачі зможуть використовувати унікальні імена замість своїх номерів.

За нововведенням, номер телефону користувача буде приховано для тих, з ким вони спілкуються через Signal, за винятком осіб, які вже мають цей номер у своїх контактах. Компанія наголосила, що це забезпечить додатковий рівень приватності.

Для зручності з'єднання, користувачі матимуть змогу створювати QR-коди або посилання, котрі направлятимуть на їх унікальне ім'я, спрощуючи процес додавання в Signal без введення номера телефону.

Signal уточнює, що унікальне ім'я користувача слугуватиме не як логін або нікнейм, а як спосіб ініціювати спілкування анонімно. Це ім'я повинне бути унікальним і включати щонайменше дві цифри.

Незважаючи на ці нововведення, для реєстрації в Signal користувачам все ще потрібно буде надати свій номер телефону. Оновлення, що дозволяє використовувати унікальні імена, наразі проходить бета-тестування і стане доступним для широкого кола користувачів у найближчі тижні.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також