Liu Jo: які речі бренду обрати в 2024 році?
16:56 19.12.2023
260

Італійські бренди відомі унікальним стилем, поєднанням комфорту та елегантності у кожній речі. Якщо ви хочете створити більш жіночний образ, а також завжди виглядати сучасно та стильно, вибирайте одяг від Liu Jo. Впродовж багатьох років бренд впевнено тримає високі позиції у рейтингу кращих світових марок. Адже дизайнерам вдається поєднувати італійську стриманість та ефектність. 

Сукні та спідниці для створення елегантних образів

У бажанні задовольнити жінок з різними смаками, модельєри Liu Jo пропонують вишукані сукні як для повсякденного носіння, так і офіційних заходів, романтичних зустрічей, особливих випадків. Дуже стильно виглядають моделі з довгими рукавами – це чудовий вибір для прохолодних днів та створення витонченого образу. Якщо хочеться додати луку легкість та зберегти загадковість – зробіть вибір на користь довгої сукні з відкритими плечима. Модель, яка має шнурівку на талії, підкреслить стрункість фігури, а присутність капюшона додасть сукні нотку автентичності. 

Серед трендових речей легкі та грайливі плісировані спідниці, які стають яскравим акцентом образу. Вони особливо стильно виглядають у поєднанні з блузами та світшотами. Також актуальні стримані та елегантні спідниці міді, які ідеально підходять для ділових зустрічей та повсякденних прогулянок. 

Фото: rechi.ua. Спідниця Liu Jo білого кольору з логотипом на поясі

Одяг для спорту та відпочинку

На багатьох сайтах з брендовим одягом, таких як https://www.rechi.ua/uk/, представлений великий асортимент речей у спортивному стилі. Жінкам, які віддають перевагу активному відпочинку, дизайнери пропонують модні костюми вільного крою. Це лаконічні однотонні моделі, які за рахунок контрастних кантів набувають особливого шарму. Стрункі дівчата можуть вибрати більш обтягуючі варіанти, які підкреслять вигини тіла.

Дизайнери Liu Jo не забувають про жіночність навіть при створенні спортивних колекцій. Тому в них можна знайти толстовки та світшоти з люрексом, що нададуть образу вишуканості та блиску. 

Фото: rechi.ua. Костюм Liu Jo Sport із худі та штанів

Повсякденний одяг для любительок зручності та стиля

Невід’ємна частина повсякденних образів – джинси. У колекціях італійського бренду преміум сегмента знайдуться штани для жінок з різною фігурою та стилістичними вподобаннями. Джинси з високою талією, низькою посадкою, рвані, з розрізами чи необробленим краєм, моми, скінні, бойфренди – вибір за вами.  

Стильним рішенням для повсякденного гардеробу стануть штани палаццо та чіноси. Для створення виразного та комфортного образу їх можна поєднати із кроп-топом з об’ємними рукавами чи футболками з оригінальними написами, стразами, принтами. А для тепла та затишку в холодні дні не забудьте доповнити лук трикотажним джемпером чи гольфом. 

Одяг Liu Jo – не тільки можливість бути яскравою та неповторною. Це речі, які дарують неймовірний комфорт та зручність у будь-якій ситуації.
 

Автор: Марія Петренко
Читайте також