Instagram тестує "відверті історії" та ще декілька функцій
18:10 14.12.2022
254

Соціальна мережа Instagram, що належить американській компанії Meta Platforms, розпочала тестування ряду нових функцій.

Про це повідомляє Meta.

НОТАТКИ

Перше оновлення – нотатки (notes). Це новий спосіб ділитися своїми думками та бачити, що роблять ваші друзі. Це короткі дописи довжиною до 60 символів, які містять лише текст і емодзі. Щоб залишити нотатку,  треба перейти до верхньої частини папки «вхідні», вибрати підписників, на які ви підписалися, або людей у ​​вашому списку близьких друзів, і ваша нотатка з’явиться у верхній частині папки «вхідні» протягом 24 годин. 

«ВІДВЕРТІ ІСТОРІЇ» (CANDID STORIES)

«Ми починаємо тестувати Candid Stories, за допомогою якого ви та ваші друзі можете зафіксувати та поділитися тим, що ви зараз робите, в історії, яку бачать лише ті, хто також ділиться своїми», – йдеться у повідомленні компанії.

«Відверті» знімки можна буде робити із камери stories, а історії кількох авторів відображатимуться у верхній частині стрічки. Таку функцію тестують і на Facebook Stories.

ПРОФІЛЬ ГРУПИ

Компанія тестує в Instagram можливість створення профілів для груп. 

«Незабаром люди зможуть створювати та приєднуватися до цього нового типу профілю, щоб ділитися публікаціями та історіями в спеціальному спільному профілі з друзями. Щоразу, коли ви ділитеся вмістом у профілі групи, цей вміст надаватиметься лише членам групи, а не вашим читачам, і його буде опубліковано в профілі групи, а не у вашому власному», – підкреслюють у компанії. 

 
Автор: Павло Петрушко
Читайте також