У США жінці помилково перевели $ 1,2 мільйона
18:09 14.04.2021
263

У США жінці помилково перевели $ 1,2 мільйона. Вже на наступний день вона купила будинок і машину, але незабаром її заарештували

33-річна мешканка Луїзіани Келін Спадоні в лютому помилково отримала на банківський рахунок $ 1,2 мільйона. Брокерська компанія Charles Schwab на наступний день спробувала повернути свої гроші, одна Спадоні вже витратила чверть суми на будинок і автомобіль. Про це повідомляє The Guardian.

Брокерська фірма планувала перерахувати жінці тільки $82, але через збій в програмі перевела більше мільйона. Близько місяця Спадоні ігнорувала дзвінки, листи та повідомлення компанії.

Її заарештували після того, як компанія написала заяву до місцевого шерифа. Жінку звинувачують у шахрайстві та незаконному переказі грошових коштів на інший рахунок. Спадоні звільнили з посади диспетчера служби порятунку.

Жінку звільнили під заставу в розмірі $150 тисяч. Компанії вдалося повернути лише чверть переведеної суми.

У 2015 році американського підлітка з Джорджії, якому банк помилково переказав $ 30 тисяч, засудили до десяти років умовно за те, що він витратив гроші на покупку автомобіля BMW.

Автор: Олена Гандзюк
Читайте також