На Донбасі триває робота з відновлення критичної інфраструктури
16:41 30.12.2018

Спільний центр координації та контролю разом з Спеціальною моніторинговою місією ОБСЕ продовжує планові відновлювальні роботи на критичних об’єктах інфрастуктури Донбасу, що постраждали внаслідок обстрілу з боку збройних формувань РФ та бойовиків “ЛНР” та “ДНР”. Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці Операції об’єданних сил.

“Українська сторона СЦКК повідомляє: спільно з СММ ОБСЕ тривають планові ремонтно-відновлювальні роботи на критичних об’єктах цивільної інфраструктури Донбасу, які зазнали ушкоджень внаслідок обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації та їхніх найманців”, — йдеться в повідомленні.

Зокрема, в Попаснянському районі Луганської області електрики продовжили прокладати підземний електричний кабель для підключення споживачів селища Золоте-4. У Красногорівці і Мар’їнці тривали ремонтно-відновлювальні роботи на дахах житлових будинків мешканців, які були пошкоджені внаслідок обстрілу російських найманців.

В Авдіївці здійснювалися планові роботи на Донецькій фільтрувальній станції, а також забезпечувався безпечний проїзд працівників робочої зміни до ДФС і зворотньо.

В СЦКК закликали Росію не перешкоджати ремонтним роботам.

“Українська сторона СЦКК закликає окупаційну адміністрацію та збройні формування Російської Федерації не перешкоджати проведенню запланованих ремонтно-відновлювальних робіт. Сподіваємося, що погодні умови та спільні зусилля військових та цивільних дозволять своєчасно і якісно виконати планові заходи, спрямовані на підтримання екологічної безпеки та відновлення пошкодженої цивільної інфраструктури Донбасу”, — повідомили на сторінці ООС.

Читайте також