Вінницькі гандболісти успішно дебютували на Чемпіонаті України
12:01 12.05.2023
257

У сезоні 2022-2023 команда "Вінниця (ВДПУ-МДЮСШ№3)" дебютувала в чемпіонаті України з гандболу (чоловіча Вища ліга) і посіла 4 місце в загальному заліку.

Про це повідомляється на сайті Вінницької міської ради. 

Команда заснована в 2010 році і складається з випускників та студентів Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського та Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 3. Команда вже мала успіхи в регіональних та національних змаганнях, а два її гравці були визнані кращими в чемпіонаті.

Головна тренерка гандбольної команди Наталія Свірщук, наголосила, що завдяки підтримці міської влади спортсмени, продовжують тренування та виїзди на змагання, чим прославляють наш край.

«Не дивлячись ні на що, у цей складний час, завдяки підтримці Вінницької міської ради, ми мали можливість брати участь у чемпіонаті України з гандболу серед чоловічих команд Вищої ліги. Команда не розпалась, вона живе та грає в більш сильному дивізіоні. Ми були новачками в Чемпіонаті і нам було досить нелегко, але хлопці довели, що вони дійсно заслуговують на право виступати в вищому дивізіоні! Я вважаю, що старт у Вищій лізі був вдалим і шлях нашої команди в ньому тільки розпочався!» – говорить головна тренерка гандбольної команди Наталія Свірщук.

Автор: Паввло Петрушко
Читайте також