Сексуальні особливості різних країн світу
21:02 12.09.2021
278

Бельгія

Якщо, виходячи з Музею пива в Брюгге, ти познайомишся з чарівною бельгійкою і знайомство зайде надто далеко, знай, що, швидше за все, їй подобається поза наїзниці. Ситуація, коли дівчина сидить на чоловікові і дивиться на нього (згідно з опитуванням, проведеним медичним сайтом Dr. Ed), - найпопулярніша сексуальна поза в Бельгії.

Бразилія

Бразильці - перші в світі за частиною сексуальної витривалості. При цьому, за даними The Penguin Atlas Of Human Sexual Behaviour, 44% бразильських дівчат імітують оргазм.

Великобританія

Дослідники фетишів з The Great British Sex Survey з'ясували, що півтора мільйона жителів Великобританії - фут-фетишисти. Найбільше до ніг придивляються мешканці Манчестера, на другому місці Лідс, а замикає трійку Шеффілд. Ну а до того ж Великобританія - світовий лідер у прелюдій.

Німеччина

Мало того, що в Німеччині більше свінг-клубів, ніж в будь-якій іншій країні Європи, так ще й третину німців, згідно з дослідженням The Penguin Atlas of Human Sexual Behaviour, люблять ходити на пляжі оголеними. Ще 23% заявили, що їх збуджує запах пахв.

Греція

Греки і гречанки зайняли почесне перше місце по регулярності сексу. 87% опитаних заявили (але ми не виключаємо, що прибрехали), що розпалюють полум'я пристрасті хоча б раз на тиждень. Автори опитування при цьому уточнюють, що це дані по дорослому населенню країни. Що там дозволяють собі підлітки, ми і уявити тепер соромимося.

Італія

Згідно з останніми опитуваннями, майже половина італійських пар займається сексом два-три рази на тиждень, при цьому 25% пар разом дивляться порно. Крім того, 24% італійців (і італійок, що важливіше) використовують для збудження різні предмети або їжу, а більше 80% дуже люблять оральний секс. Кенія

Не зовсім впевнені, як тобі може стати в нагоді ця інформація, але, згідно зі звітом State of The World's Fathers, африканці частіше за інших заводять дітей від двох або більше жінок. При цьому кенійські чоловіки очолили список найбільш відданих.

Китай

У китайців дуже сумний секс. Секс заради сексу. Секс, тому що партія сказала. За звичкою. На автоматі. Ми, звичайно, не засуджуємо, але 76% населення Китаю, згідно з опитуванням Durex, не відчувають оргазму під час сексу і навіть не імітують його. 

Нова Зеландія

За даними Condoms.uk, дівчата Нової Зеландії - самі велелюбні. Дослідники підрахували, що в середньому в однієї дівчини буває 20 різних чоловіків за все життя.

Норвегія

Не дай асоціаціям себе обдурити! Норвегія - зовсім не холодна країна фіордів і снігів. Норвегія - світова столиця оргазмів! 35% населення цієї країни заявляють, що відчувають оргазм кожен день. Тобто, приїхавши до Норвегії, ти впевнено можеш сказати, чим займався сьогодні кожен третій.

Польща

А ось в Польщі, як з'ясувалося, найпопулярніша поза для сексу - ложки. Це коли ви лежите на боці, ти за спиною у дівчини і міцно обіймаєш її, поклавши руку на талію. Неспішно, злегка ліниво, але постарайся не заснути.

США

Штати - ідеальне місце для тих, кому удвох занадто нудно. За даними додатка для знайомств 3somer, найбільший апетит до тристороннього знайомству відчувають в Нью-Йорку. За ним йдуть Лос-Анджелес і Чикаго. А в поліаморних відносинах складався кожен дев'ятий американець. При цьому, за даними видання Frontiers in Psychology, 46% американських дівчат краще як слід виспятся, чим займуться сексом.

Таїланд

Коханки - це взагалі частина тайської культури, яка зберігалася протягом століть, і сучасні тайці міняти цю тенденцію не хочуть. Більше половини населення Таїланду, за даними Durex, визнають свою невірність. У чоловіків і дівчат є друзі, з якими вони зустрічаються зовсім не для того, щоб поговорити.

Франція

Якими б романтичними не здавалися з боку французи, на ділі їм виявилося не до бурхливих пристрастей, прелюдій і секс-марафонів. Французи, як показали дані одного опитування, вважають за краще спринтерські дистанції. Тільки 6% опитаних сказали, що можуть протриматися до 13 хвилин. Інші вважають за краще не витрачати на секс так багато часу.

Японія

Японці - найбільш сексуально незадоволена нація. Згідно з опитуванням Durex, тільки 34% жителів Японії займаються сексом щотижня. Ну а чого ти чекав від країни, де придумали кароші, 12-годинний робочий день і капсульні готелі, де можна переночувати, якщо їхати додому після роботи вже немає сенсу.



 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також