Розливав по пляшках і продавав: на Вінниччині чоловік у власному гаражі виготовляв алкоголь
13:03 17.08.2022
290

Мешканець Крижополя у власному гаражному приміщенні виготовляв алкогольні напої сумнівної якості, розливав їх у пластикові ємності та перепродував постійним клієнтам. Викрили незаконну діяльність зловмисника дільничні офіцери поліції. 

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Під час реалізації оперативної інформації щодо незаконного зберігання та продажу алкогольної продукції невідомого походження працівники поліції на підставі ухвали суду провели обшук на території домоволодіння місцевого жителя. У його гаражному приміщенні поліцейські вилучили обладнання для виготовлення алкогольних напоїв, електронні ваги, різного виду ємності, а також понад тонну алкогольної продукції невідомого походження у бочках та тетрапаках,- розповів начальник Відділення поліції №1 Тульчинського районного відділення поліції Олег Бурдейний.

Правопорушник займався таким видом діяльності не маючи відповідної ліцензії на право зберігання, виготовлення та торгівлю алкогольними напоями, чим грубо порушив порядок обігу підакцизних товарів, установлений Законом України. 

 

 

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також