Вінницькі поліцейські повернули дитині віру у Святого Миколая
15:05 05.12.2023
333

На Вінниччині сьогодні, напередодні дня Святого Миколая, сталася історія, яка може стати сюжетом для «різдвяного»  голівудського фільму. У поліцейський відділок зайшла дівчинка з проханням зателефонувати до мами, за якою неймовірно скучила. Що було далі, розповідають копи з Немирова Вінницького району.

До підрозділу поліції прийшла дівчинка в осінньому одязі з проханням скористатися телефоном. На її мобільному рахунку не було коштів. Дитина повідомила, що хоче зателефонувати до своєї мами, яка зараз працює в Одесі. Дівчинка розповіла нелегку історію своєї родини. На початку повномасштабного вторгнення росії на Київщину дівчинка разом зі своїми бабусями та з прикутою до ліжка прабабусею втекла з рідного Гостомеля, - йдеться в повідомленні поліції Вінницької області.

 Правоохоронці з‘ясували, що батьки дитини працюють на Одещині, а вихованням дитини займаються бабусі.Тож взяли дитину і поїхали разом з дитиною до місця проживання.  Поспілкувавшись з рідними, поліцейські з їх дозволи придбали дитині теплий зимовий одяг та новий портфель, наповнений усім необхідним для навчання.

І, звичайно, подарували поліцейський шеврон, як нагадування, що вони завжди будуть поруч.

Дякуючи копам юна гостомельчанка сказала, що не чекаа цього року на подарунки від Святого Миколая, тож подарунок від копів надзвичайно дорогий.

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також