Літні вінничани заради поранених вийшли на Європейську площу
20:06 01.12.2023
307

У  Вінниці на Європейській площі відбувся благодійний ярмарок, організований міським Територіальним центром.  Впродовж трьох годин літні вінничани продавали сувеніри та різноманітні речі, виготовлений власними руками. Зібрані кошти підуть на підтримку поранених, які лікуються у нашому місті

Про це повідомлмяють у пресслужбі ВМР,

Серед хендмейду, представленому на ярмарку, -   теплі шкарпетки, килимки,  різноманітні іграшки. Найпопулярні – зелені дракончики, які є символ наступного 2024 року.

Аби привернути увагу перехожих до ярмарку  на площі біля Вежі виступили відвідувачі музичного гуртка Терцентру. Разом із 82-річним баяністом Борисом Вовчуком вони виконали українські народні пісні.

Люди слухали музику, обмінювались секретами виготовення виробів і задоволенням спілкувались з журнаістами.  Так вінничанка Ольга Добрянська розповіла, що купила іграшки для онука.

Купила чорнявого красивого бичка і маленького дракончика. Коли я бачу, що відбуваються такі благодійні ярмарки – завжди долучаюся. У нас, пенсіонерів, немає здоров’я, аби йти воювати. Але я завжди намагаюсь з пенсії задонатити на збори для наших військових, - зазначила вінничанка.

Як повідомляють організатори, вдалося зібрати 12 200 гривень. 

Зазначимо, що це вже третій благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, організований Терцентром. Подібні заходи планують проводити й надалі.

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також