Кличко привітав підприємців столиці з професійним святом та вручив відзнаки міського голови
14:01 08.09.2023
496

Мер Києва Віталій Кличко у столичній мерії привітав підприємців столиці з професійним святом та вручив Подяки Київського міського голови.

«Щороку в першу неділю вересня в Україні відзначають День підприємця. Сьогодні в столиці  діє понад 340 тисяч суб’єктів підприємництва. У січні – червні поточного року до міського бюджету вони сплатили понад 24,5 млрд грн податків, зборів та обов’язкових платежів. – Це на 6,1 млрд грн, або на 32%, більше, ніж за відповідний період 2022 року, – зазначив мер Києва. – Попри складну політичну та соціально-економічну ситуацію, обмеженість фінансів, у столиці реалізується Програма фінансово-кредитної-підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва. Столична влада робить все, щоб будувати свої відносини з бізнесом на основі діалогу і партнерства та й надалі сприятиме розвитку малого і середнього бізнесу», – наголосив Кличко.

Мер Києва подякував столичним підприємцям за те, що навіть в умовах війни вони продовжують працювати, сплачувати податки у міський бюджет та забезпечувати робочі місця. Подякував Кличко і тим, хто продовжує волонтерити, допомагати Збройним силам. Чимало підприємців сьогодні бʼються на передовій зі зброєю в руках.

Віталій Кличко вручив 25 кращим підприємцям столиці Подяки Київського міського голови.

 

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також