Жінка, що постраждала від домашнього насильства, викликала патрульних, які затримали її чоловіка після ДТП у стані сп'яніння
18:00 16.04.2024
264

За інформацією, оприлюдненою на сторінці патрульної поліції, вечірньої неділі, під час обходу вулиці Миколи Костомарова, патрульні виявили жінку, яка занепокоєно сиділа на зупинці громадського транспорту. Вони зупинилися, аби взяти у неї інтерв'ю.

«Жінка повідомила, що стала жертвою домашнього насильства. За її словами, її чоловік її принижував та погрожував фізичним насильством, через що вона і покинула домівку. Вона повернулася до квартири вже з нашими патрульними, але чоловіка там не застала.

Патрульні оперативно відшукали чоловіка. Він втратив контроль над керуванням свого Peugeot і врізався в електричну опору з огорожею.

При спілкуванні з водієм поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік відмовився проходити тест на вміст алкоголю за допомогою приладу Драгер або у медичній установі», - йдеться у звіті.

На чоловіка було складено три протоколи: за ст. 173-2 КУпАП (вчинення домашнього насильства), ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, яке призвело до дорожньо-транспортної пригоди) та ст. 130 КУпАП (керування в стані сп'яніння).

Автор: Павло Петрушко
Читайте також