Військовослужбовець з Вінниці завоював срібло та бронзу на всеукраїнському турнірі з бразильського джіу-джитсу у Києві
20:12 16.04.2024
320

Нещодавно в Києві пройшов всеукраїнський турнір з бразильського джіу-джитсу «Ukraine national challenge», де Руслан Первак, військовослужбовець з вінницького підрозділу Національної гвардії України, здобув дві медалі: срібну і бронзову.

У військовій частині 3008 Національної гвардії повідомили, що Руслан змагався у ваговій категорії до 77 кілограмів.

Турнір зібрав понад 600 учасників із різних куточків країни, готових продемонструвати свої навички та витривалість.

Гвардієць із Вінниччини здобув срібло та бронзу на змаганнях з бразильського джіу-джитсу.

«Коли я побачив анонс щорічного турніру Ukraine national challenge, одразу вирішив, що це моя можливість вибороти нагороду, якої у мене ще не було. У спортивних колах чемпіонський пояс є дуже престижним, і кожен боєць прагне його здобути. Я зроблю все можливе, щоб привезти в нашу частину цю нагороду», – поділився Руслан.

На «Ukraine national challenge», який є одним з трьох гран-прі турнірів за чемпіонський пояс UNC, Руслан, вигравши срібло у категорії «GI» і бронзу в «NO-GI», отримав можливість боротися за чемпіонський пояс на майбутніх змаганнях.

«Руслан уже зробив важливий крок до свого першого чемпіонського поясу, провівши п'ять вражаючих боїв у двох категоріях. Він продемонстрував високий рівень майстерності та спортивної підготовки, ставши прикладом для наслідування, мотивації і прагнення до перемоги для інших атлетів», – зазначив начальник фізичної підготовки та спорту вінницького підрозділу НГУ.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також