Віктор Бронюк увійшов до наглядової ради вінницького медичиного закладу
10:01 13.09.2023
272

У Вінниці при  Подільському регіональному центрі онкології утворили опікунську раду. До опікунської ради увійшли представники благодійних фондів, громадських організацій, лікарі та волонтери.

Серед її членів лідер гурту “ТІК” Віктор Бронюк, відома вінницька правозахисниця та волонтерка Лариса Полулях, Вікторія Романюк, співзасновниця ГО «Афіна. Жінки проти раку» та інші.

Про це повідомляють у пресслужбі Департаменту охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА

Опікунська рада має сприяти залученню додаткових ресурсів, а також контролювати використання благодійних коштів. Його повноваження включатимуть і представлення інтересів пацієнтів та працівників, що є надзвичайно важливим у питаннях охорони здоров'я, - повідомляють у департаменті.

Перше засідання Опікунської Ради вже відбулося. Директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА  Ольга Задорожна побажала членам опікунської ради  бути дієвими.

Опікунська рада - це перш за все про опіку. Опіку про заклад та його пацієнтів. Опікунська рада Подільського регіонального онкоцентру має стати дієвим інструментом. Бажаю вам не зупинятися, щоб це було створено не лише на папері, а й були конкретні дії, - зазначила  Ольга Задорожна.

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також