Вовченята полярних вовків у Подільському зоопарку виростають разом з татом у відкритому вольєрі
19:36 31.07.2023
263

У Подільському зоопарку, розташованому у Вінниці, вовченята полярних вовків, які втратили свою матусю в ранньому віці, успішно переселилися у відкритий вольєр, де зростають разом із татом. Про це повідомлено у зоопарку, де розповіли, що працівники доклали максимум зусиль, щоб врятувати малят, які були залишені без материнської опіки.

Коли вовчиця померла, персонал зоопарку взяв на себе важке завдання годувати та доглядати за вовченятами. Вони забезпечили малюків необхідним харчуванням, використовуючи пляшечки та соски для вигодовування немовлят, які перебувають на штучному вигодовуванні. Годували дітей за розкладом, кожні чотири години, денний і нічний час, а поступово вводили прикорм.

Зараз вовченята вже досить зрілі, тому їх поселили разом із татусем у відкритому вольєрі. Татусине щастя не має меж, і працівники зоопарку запрошують усіх, хто переймався долею цих малюків, завітати і переконатися, як красиво вони підросли. Маленькі полярні вовчата здорові та схожі на своїх батьків, і зоопарк відзначає, що їх хутро вже не таке темне, як при народженні, а все більше стає схожим на хутро дорослих вовків.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також