Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини продовжує підтримувати малозахищені верстви населення
21:01 09.08.2023
262

Волонтери Вінницького осередку "Українська команда" спільно з благодійним фондом Людмили Станіславенко підтримали внутрішньо переміщених осіб, містян похилого віку та багатодітних сімей, надавши їм благодійну допомогу.

«Ми з Українською командою об’єднані спільною метою – підтримка наших громадян. Тому ми постійно співпрацюємо з волонтерами і докладаємо максимум зусиль для забезпечення мужніх захисників на передовій та наших громадян на місцевості усім необхідним відповідно до їх потреб», - розповідає президентка благодійного фонду Людмила Станіславенко.

Близько 200 громадян скористались такою можливістю та отримали продуктовий набір, попередньо зареєструвавшись на сторінках соціальних мереж волонтерського штабу та благодійного фонду.

  «Приємно бачити вдячність та радість кожного, хто зміг прийти та отримати допомогу.  Розуміння того, що на сьогодні багато хто ще потребує нашої підтримки спонукає ще більш активно працювати в цьому напрямку», - зазначає координаторка Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини Юлія Дьомкіна.

Щоразу надаючи допомогу, благодійники вірять, що таким чином наближають нашу Перемогу, тому невпинно продовжують працювати і турбуватись про наших громадян.

 

Читайте також