Вінницькі волонтери «Української команди» підтримують ініціативи молоді
16:14 28.03.2024
267

Енергія молодих сердець, об'єднана з талантом та бажанням бути кращими, стала основою для неперевершених виступів студентів на конкурсі ритмічної гімнастики, який відбувся учора на базі Вінницькому медичному коледжі імені академіка Д.К. Заболотного.

Виступам було віддане серце і великий розум студентських команд, для того, аби здобути перемогу серед учасників. Кожен елемент був продуманий до найменших дрібниць, кожен рух виразно відтворював душу та емоції виконавців.

Молодь продемонструвала не тільки відмінну фізичну підготовку, а й свої внутрішній потенціал і творчий підхід до кожного виступу. Активісти волонтерського штабу "Українська команда" Вінниччини були запрошені керівництвом закладу для підтримки та заохочення молодих спортсменів.

Самі ж волонтери надавали молоді не лише неоціненну підтримку, а й підготували солодкі пакунки для нагородження учасників змагань.

«Цей захід став ще одним свідченням того, що молодь має потужний потенціал, який допоможе їм досягти великих вершин у майбутньому. Їхні досягнення не тільки вражають, а й надихають інших на подібні звершення. Нехай ця енергія та дух перемоги завжди супроводжує їх на шляху до успіху, а ми будемо допомагати та підтримувати ініціативи наших молодих прихильників!», - зазначає Юлія Дьомкіна, координаторка волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також