Вінницька область відзначила видатних спецпризначенців та інструкторів
11:46 09.12.2023
370

9 грудня у Вінницькій області відбулося відзначення поліцейських спецпідрозділу та інструкторів тренінгового центру Національної поліції з нагоди Дня служби. Учасники заходу отримали висловлення подяки та привітання від полковника поліції та заступника міського Голови. Це було також відзначенням за їхню самовіддану роботу та захист країни під час активної воєнної агресії росії.

У промові Юрій Пархоменко висловив подяку за відданість та високий професіоналізм поліцейських, зазначивши, що вони мають особливе призначення – берегти життя людей. Зазначивши важливість та значення роботи, виконаної учасниками спецпідрозділу, він висловив побажання міцного здоров’я та безпечних виходів на службу і повернення додому.

Сергій Тимощук також відзначив важливість застосування міжнародного досвіду підготовки поліцейських та відданість роботі, підкресливши, що від їхньої професійної роботи залежить якість надання послуг громадянам та безпека правоохоронців.

За сумлінну роботу у складі спецпідрозділу отримали відзнаки та нагороди 29 поліцейських, серед яких були і жінки, за віддану службу та високий професіоналізм.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також