У Вінниці волонтери годують безпритульних тварин
20:50 16.09.2022
387

Днями волонтерка, громадська діячка, депутатка Вінницької обласної Ради Людмила Станіславеко разом з волонтеркою, учасницею Клубу Успішних Жінок Анною Горобчук вчергове приїхали годувати 25 маленьких бездомних цуценят.

Про це повідомляє Людмила Станіславеко на своїй сторінці у Facebook.

 

"Зараз під час війни особливо гостро стоїть питання безпритульних тварин. Все менше їм надають притулок і звісно ж менше звертають на них увагу, адже всі зайняті допомогою ВПО, ЗСУ та ТРО, кожен мріє про Перемогу. Та поки ми зайняті не меньш важливими справами, безпритульних тварин стає все більше!",- зазначає піні Людмила.

 

Вона наголошує, що безпритульні тварини народжуються кожного дня і згодом, збираючись у зграї, можуть нападати на людей, нести загрозу для дорослих і діток. Тож єдиний вихід-стерилізація, вважає Людмила Станіславеко.

"Прошу звернути особливу увагу на це питання відповідні структури.А поки ми шукаємо домівку для тих чотирилапих, що ще зовсім маленькі! Скоро зима і окрім їжі їм знадобиться маленький, затишний та теплий куточок. Хто як не ми, люди, допоможемо їм. Вони потребують нашої з вами підтримки та любові",- каже волонтерка, громадська діячка, депутатка Вінницької обласної Ради Людмила Станіславеко

Пані Людмила наголошує що кожен може вибрати собі друга серед тих 25, що вона провідувала днями за адресою: Якушинці 20 метрів від кафе «Затишок»

"Саме тому, якщо ви шукаєте собі вірного друга, що буде завжди чекати вас у дома та радісно виляти хвостом, ви можете вибрати його серед цих 25-ти"

Автор: Павло Петрушко
Читайте також