У Вінниці уже 30 підприємств та ще 38 ФОПів релокувалися з місць активних бойових дій
15:42 24.06.2022
259

Станом на 24 червня кількість релокованих підприємств у Вінниці зросла до 30, ФОПів – до 38. У Вінницю перемістився бізнес з Херсона та Луганщини.

Основні сфери, в яких вони працюють - енергетика, харчова промисловість та ІТ. Також незабаром планується відкриття нового кафе в середмісті Вінниці, у якому працівники самостійно будуть виготовляти кондитерські вироби, молочні сири та морозиво.

«Пожвавлення ділової активності - це один з головних інтересів у цей буремний час. 24 червня рівно чотири місяці з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. Нам швидко вдалося перейти на воєнні рейки економіки. Тепер потрібно спрямовувати всі зусилля на створення осередку, яке забезпечить можливості для розвитку та боротьби з ворогом навіть попри проведенні бойових дій на сході та півдні України», – про це зазначив заступник міського голови Андрій Очеретний.

Також Андрій Очеретний підкреслив, що Вінницька міська рада й надалі буде напрацьовувати механізми для спрощення роботи малого та середнього бізнесу.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також