У Вінниці 16 травня покажуть виставу "Мавка.Шоу"
15:30 11.05.2023
256

«Мавка.Шоу» - феєрична хореографічна вистава, яка була створена за мотивами українського мультиплікаційного фільму «Мавка. Лісова пісня». Це сценічна (театральна) адаптація мультиплікаційного фільму, у якій за допомогою хореографії та акробатичних номерів, доповнених закадровим голосом оповідача, історія, вже знайома глядачам фільму, розказана по-новому.  

Маленькі глядачі впізнають на сцені героїв мультфільму у нових образах. Серед них, окрім головних героїв – Мавки, Лукаша та Килини, буде і улюбленець малечі Жабокиць Квусь, і інші лісові мешканці. Для того, щоб образи героїв запамʼяталися і вразили не лише маленьких глядачів, а й вибагливих дорослих, команда художників розробила для акторів яскраві костюми та реалістичні маски, що поєднують у собі структури лісових елементів і підкреслюють унікальність мешканців Всесвіту Мавки. Доповнять образи неймовірні та технологічні аксесуари – креативні амулети-руни, розроблені спеціально для шоу.

Варто зазначити, що саундтреки, які вже полюбилися глядачам мультфільму Мавка, стануть основою видовищних хореографічних номерів.

В шоу беруть участь 9 професійних танцівників та повітряні гімнасти, які перевтіляться у мешканців міста й у героїв світу лісу з Всесвіту Мавки. Протягом 55 хвилин глядачі побачать яскраві хореографічні номери, акробатичні номери доповнені інтерактивними елементами, роботу артистів на повітряних полотнах та ременях, а також самі залучаться до подій, що відбуваються на сцені. 

«Мавка.Шоу» стане першим шоу, створеним на основі українського мультиплікаційного фільму, яке побачать за кордоном. Восени 2023 року покази шоу заплановані у Польщі, країнах Балтії, а перемовини з іншими локаціями ще тривають. 

Цей унікальний проєкт, створений українською командою в умовах війни, який поєднує у собі яскравість сімейного проєкту, українську класику та сучасність. Герої живуть у Всесвіті Мавки, створеному за мотивами драми-феєрії Лесі Українки, професійних українських акторів та танцюристів, які перевтіляться на сцені у нові образи та унікальний дух українського народу. 

Вперше «Мавка.Шоу» побачать глядачі з різних куточків України у травні 2023 року. А вже у жовтні шоу відправиться у гастрольний тур країнами Європи, серед яких Польща, Чехія та країни Балтії.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також