У Одесі відбувся форум з метою сприяння співпраці українських підприємців з ООН
20:29 16.10.2023
273

Сьогодні, 16 жовтня, у місті Одеса відбувся форум під назвою "День Бізнес Спільноти: Одеська Виставка Закупівель та Постачальників ООН". Про це інформував голова Одеської обласної адміністрації (ОВА) Олег Кіпер у своєму телеграм-каналі.

Головна мета цього заходу полягає в підтримці підприємців з південних регіонів України та увійденні їх у контакт з системою закупівель ООН. Це надає українському бізнесу можливість співпрацювати з міжнародними організаціями. Як повідомив Кіпер, партнери ООН в усьому світі щорічно придбовують товари та послуги на суму приблизно 30 мільярдів доларів США. Ця ініціатива відкриває для українських підприємців унікальні можливості для реалізації своїх товарів через співпрацю з ООН, що сприяє розвитку бізнесу та створенню нових робочих місць.

Кіпер виразив переконаність, що спільними зусиллями можна протистояти викликам сучасності, навіть у воєнний час. Він висловив надію, що проведення сьогоднішнього форуму сприятиме активізації співпраці південних регіонів України з агентствами ООН.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також