У ДТП на Вінниччині травмувались водії
17:00 11.10.2022
260

10 жовтня в Гайсинському районі стались дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими. Внаслідок аварій постраждали двоє чоловіків, віком 44 та 49 років. Закликаємо водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та враховувати сезонні зміни погоди.

Одна з автопригод сталась на автодорозі між населеними пунктами Карабелівка - Степанівка близько 2-ї години ночі. За попередньою інформацією слідства, 49-річний водій квадроцикла не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і допустив перекидання транспортного засобу.

Ще одна автопригода в Гайсинському районі сталась в селі Семирічка близько 19 години. 44-річний водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням, з'їхав з проїжджої частини дороги та зіткнувся з деревом. В результаті пригод водії обох транспортних засобів отримали тілесні ушкодження. Вони госпіталізовані до реанімаційного відділення гайсинської лікарні.

Слідчі з’ясовують причини та обставини автопригоди.

Нагадуємо всім учасникам дорожнього руху про безумовне виконання вимог ПДР. Під час руху обирайте безпечну швидкість, враховуйте погодні умови та коливання температури повітря. Не забувайте поза межами населених пунктів вмикати ближнім світлом фар.

За цими фактами поліцією розслідуються провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також