Тривалий термін та конфіскація майна – таке покарання чекає на правопорушників з Київщини
11:40 15.08.2023
259

Чоловіків, які напали на агрофірму на Вінниччині, взято під варту. Відомо, що вони з Київської області. Наразі ведеться слідство У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом, підозрюваним загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури, за процесуального керівництва якої здійснюється досудове розслідування.

На сьогодні слідчими встановлено, що чоловіки 7 серпня 2023 року приїхали до Теплицької територіальної громади Вінницької області, де погрожуючи предметом зовні схожим на пістолет, скоїли розбійний напад на охоронника сільгосподарського підприємства та заволоділи грошовими коштами в сумі майже 250 тис. грн.

Наразі їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України. Слідчим суддею Вінницького міського суду Вінницької області задоволені клопотання слідчого, погоджені прокурором, та до підозрюваних застосовано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

У кримінальному провадженні проводяться слідчі дії для встановлення всіх обставин вчинення злочину.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також