Трагедія в Вінниччині: жінку засуджено на 4 роки за вбивство малюка через необережність
14:17 09.11.2023
400

На Вінниччині засудили до 4 роки тюрми жінку що вбила 3-місячного малюка через необережність. За повідомленням пресслужби Вінницької обласної прокуратури, справа розглядалася у Вінницькому міському суді Вінницької області.

Згідно з поясненнями прокурора, 33-річна жителька Вінницької територіальної громади винна у вчиненні злочину, який передбачений частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність). Доведено, що 17 квітня 2023 року обвинувачена запропонувала допомогти сусідам у догляді за їхнім 3-місячним немовлям. Протягом цілої ночі вона разом із двома друзями розпивала спиртні напої, тримаючи дитину на руках.

У стані алкогольного сп'яніння вона, на зупинці громадського транспорту, не втримавши дитину допустила падіння малюка на землю. При цьому вона не вжила заходів щодо надання медичної допомоги та спробувала приховати вчинений злочин. На жаль, внаслідок отриманих травм, 3-місячний хлопчик помер.

У суді обвинувачена визнала свою повну вину, і всі обставини правопорушення були визнані доведеними. Суд призначив жінці покарання у виді 4 років позбавлення волі. На даний момент вирок ще не набрав законної сили і може бути оскаржений.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також