Вінницькі судді подарували нацгвардійцям безпілотник
12:01 08.07.2023
295

Працівники вінницького міського суду власним коштом придбали для вінницьких гвардійців дрон. Квадракоптер, призначений для проведення розвідки, мають передати на передову.

Про це повідомляє пресслжуба військової частини 3008 Нацгвардії.

Нацгвардійці з перших днів війни боронять  Україну, тож добре знають, яка сама модель їм потрібна.  

Визнаючи вагомий внесок військових у суспільство, працівники суду  у такий спосіб вирішили виразити свою підтримку та вдячність. Безпілотник був обраний з урахуванням потреб військової частини. Ми вважаємо, що наш практичний подарунок,  стане корисним для військових, а головне підвищить їхню загальну безпеку, - зазначила голова Вінницького міського суду Ганна Гайду при передачі подарунку.

Квадрокоптер, оснащений камерою та іншими корисними пристроями, дозволяє отримувати огляд з повітря та здійснювати розвідку важкодоступних або небезпечних місць в умовах військових операцій, де швидкий доступ інформації та розвідка мають вирішальне значення.

Та крім суто практичного значення такі подарунки мотивують нацгвардійців.

Такі вчинки є важливими, оскільки показують силу співпраці  та підтримки між різними  інституціями суспільства. Вони надають мотивацію тим, хто присвячує своє життя службі іншим людям. Тому висловлюємо щиру подяку, -  сказав командир військової частини, полковник Володимир Джула.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також