Вінничанам пропонують поділитись баченням безбар‘єрного середовища в громаді
19:32 18.03.2024
278

У Вінниці системно працюють над розбудовою безбар’єрного середовища в громаді у різних сферах: міська інфраструктура, соціально-економічна, цифрова та інші галузі. Щоб ефективніше розвиватися в цьому напрямку, фахівці департаменту відновлення та розвитку ВМР розробляють Програму розвитку безбар’єрного простору Вінницької міської територіальної громади на 2024-2027 роки.

Мерія запрошує до публічних обговорень, усіх небайдужих містян.

 Про це повідомляють у пресслужбі ВМР.

«Ми хочемо зібрати на публічні обговорення небайдужих вінничан, які мають ідеї, корисні для нашої громади», – директорка департаменту відновлення та розвитку ВМР Ольга Ремешевська.

Отож, незабаром, 14 травня, у Вінниці відбудуться громадські слухання Програми розвитку безбар’єрного простору Вінницької міської територіальної громади на 2024-2027 роки. Подія почнеться о 17:30 год у Вінницькому молодіжному центрі «KVADRAT» за адресою: вул. Театральна, 15.

Організатори заходу зазначають, що до старту громадських слухань у вінничан та гостей міста є можливість подати власні пропозиції у письмовій формі на адресу департаменту відновлення та розвитку Вінницької міської ради (м. Вінниця, вул. Соборна, 59, номер тел.: (0432) 65 94 74), чи на електронну пошту: DRD@vmr.gov.ua або ж особисто.

Прийом громадян здійснюватиметься в кабінеті особистого прийому №2 у приміщенні міської ради (м. Вінниці, вул. Соборна, 59, І поверх) щовівторка та щочетверга з 11:00 до 13:00 години.

Пропозиції та зауваження приймаються до 19 квітня 2024 року включно. У повідомленнях потрібно буде вказати прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання та використати особистий підпис фізичної особи.

Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються

Автор: Дарина Драгоманов
Читайте також